Zonnepanelen zonder investering

Bespaar gemiddeld €100,- per maand zonder investering met zonnepanelen van Aarde.nl

Houdt een forse investering u tegen om te kiezen voor zonnepanelen? Dat is vanaf nu verleden tijd.

Aarde.nl maakt het mogelijk om te kiezen voor zonnepanelen zonder vooraf een flinke investering te moeten doen, tegen het laagste rentetarief van Nederland. Zo kun je direct gaan besparen op je energiekosten. Doordat wij de allerbeste zonnepanelen op uw dak leggen, houdt u aan het eind van de maand geld over.

Een gemiddeld gezin bespaart al snel €100,- per maand

Hero Image New Desk


Kies voor zonnepanelen van Aarde.nl en begin direct met besparen

We horen het wel vaker: u wilt graag zonnepanelen, maar wordt tegengehouden door de enorme investering die er aan vooraf gaat. Het zou voor u een dealbreaker kunnen zijn; de reden dat u uiteindelijk niet kiest voor zonnepanelen en dus niet kunt besparen op uw huidige energierekening. Aarde.nl maakt het nu mogelijk om zonder flinke investering vooraf gelijk te gaan besparen op uw rekening en geld over te houden voor andere belangrijke (of onbelangrijke) zaken.

Enkele andere voordelen van zoonepanelen van Aarde.nl:

  • De allerbeste zonnepanelen op uw dak zonder flinke investering
  • Gefinancierd tegen het laagste rentebedrag van Nederland (?)
  • Op het moment dat de zonnepanelen op uw dak liggen bent u de eigenaar van het systeem


Onze samenwerking

De samenwerking tussen Aarde.nl en duurzame financierders maakt het voor u mogelijk om eigenaar te worden van de allerbeste zonnepanelen en direct geld te gaan besparen.

Vraag direct een persoonlijke offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in en krijg binnen een aantal dagen inzicht in hoeveel u kunt gaan besparen met zonnepanelen van Aarde.nl