Referentie mevrouw Beeten

Aarde Recensie Beeten

Referentie mevrouw BeetenIk vind het heel fijn dat Aarde.nl gespecialiseerd is in verschillende duurzame oplossingen!”  

Mevrouw Beeten wilde graag een lagere energierekening en heeft daarom door Aarde.nl 24 SunPower SPR-P3-325-BLK laten installeren in combinatie met een Sofar omvormer.  

Airco in combinatie met zonnepanelen goedkoper dan stadsverwarming
“Hier in de wijk heb je stadsverwarming en dat is best wel prijzig! Ik wilde daarvan af omdat ik had berekend dat ik met een airco in combinatie met zonnepanelen goedkoper uit zou zijn. Dat is beter dan de stadsverwarming, want met een airco kan ik in de winter mijn huis verwarmen en in de zomer, in tegenstelling tot de stadsverwarming, ook verkoelen.  Daarnaast zou ik dan ook een bijdrage aan een schoner milieu leveren!”

Fijn dat ik mijn zonnepanelen en airco bij één bedrijf kan afnemen!
In eerste instantie heeft mevrouw Beeten Aarde.nl ingeschakeld voor de installatie van een airco. “Het adviesgesprek voor de airco’s verliep heel goed, de adviseur had samen met mij naar de mogelijkheden gekeken en ik kreeg gelijk een goed gevoel bij het bedrijf. Daarom heb ik besloten om de zonnepanelen ook bij Aarde.nl af te nemen. Fijn dat ik mijn zonnepanelen en airco bij één bedrijf kan afnemen!”

Koffie en koekjes voor de monteurs
“De installatie verliep prima! De mannen van Aarde.nl zijn heel aardig. Ik had koffie en koekjes voor ze klaargezet en ze hebben net werk afgeleverd.”

Vertrouwen in een flinke opbrengst
“De panelen van Aarde.nl liggen vanaf oktober op mijn dak, dus ik kan nog niet zeggen wat ik jaarlijks bespaar, maar ik heb er vertrouwen in dat ze de komende maanden flink wat op gaan leveren.” Jaarlijks zal mevrouw Beeten met haar installatie naar schatting €901,12 gaan besparen.  

“Ik zou Aarde.nl zeker aanraden. Ik vind het vooral ook heel handig dat het bedrijf gespecialiseerd is in verschillende duurzame oplossingen.”

Net als mevrouw Beeten besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!