Referentie familie van de Sande

J Van De Sande 800X

Referentie de familie van de Sande
“Aarde.nl denkt heel oplossingsgericht!”

De familie van de Sande uit Hilvarenbeek wilde hun nieuwe huis verduurzamen en heeft daarom door Aarde.nl 24 SunPower MAX 3 375WP zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge omvormer en 24 P405 optimizers, een LWDV Alpha Innotec lucht-water warmtepomp en 3 Mitsubishi Multi Split HA50 airco’s laten installeren.

We wilden het in één keer goed doen!
“We hadden een nieuw huis en wilden dat gaan verbouwen. Met het verbouwen heb ik zelf affiniteit, de installatie van duurzame oplossingen laat ik liever aan anderen over. Daarvoor hebben we Aarde.nl ingeschakeld. We wilden het gelijk goed doen en een warmtepomp, zonnepanelen en een airco laten installeren zodat we de leidingen en kabels tijdens de verbouwing mooi weg konden werken. Daarnaast hebben we ons dak, onze vloer en onze kozijnen geïsoleerd. Dit is goed voor het milieu en brengt ons uiteindelijk geld op.”

Aarde.nl bood alle duurzame producten aan die we nodig hadden
“Het adviesgesprek ging goed. De adviseur van Aarde.nl dacht goed mee en dat vind ik belangrijk.”, aldus de heer van de Sande. “Ik had duidelijk aangegeven wat ik wel en niet wilde en daar heeft de adviseur goed naar geluisterd. We hebben voor Aarde.nl gekozen omdat ze in eerste instantie alle producten aanboden die we nodig hadden en omdat ze daarvan ook nog eens AAA merken hebben. Die zijn wat duurder, maar gaan ook een stuk langer mee!”

Alles is ingebouwd en weggewerkt
De installatie ging in twee delen. Eerst werden alle leidingen gelegd, die heb ik toen weggewerkt. Daarna zijn de monteurs teruggekomen voor de installatie van de airco’s, warmtepomp en zonnepanelen. De zonnepanelen zouden allemaal op het dak van ons huis komen, maar daar is uiteindelijk van afgezien omdat ze 10 cm tekort kwamen op dat dak. Toen hebben ze een deel op de garage gelegd. Ze denken bij Aarde.nl heel oplossingsgericht, dat is heel fijn! En alles is netjes ingebouwd en weggewerkt. We zien nu helemaal niets meer!”

“Ik zou Aarde.nl zeker aanraden voor duurzame oplossingen! Heb ik zelfs al gedaan bij een aantal mensen!”

Net als de familie van de Sande besparen op uw energiekosten met zonnepanelen, een warmtepomp en airco’s? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!