Referentie de heer van Opstal

Van Opstal Aardenl

Referentie de heer van Opstal
“De adviseur had direct gezien wat de mogelijkheden waren en ik had gelijk besteld!”

De heer van Opstal wilde graag een lagere energierekening en heeft daarom door Aarde.nl 12 Winaico WST 330 Wp FB laten installeren in combinatie met een SolarEdge omvormer en optimizers.

Lagere energierekening en goed voor het milieu
“Ik heb voor zonnepanelen gekozen omdat ik in de toekomst graag een lagere energierekening zou willen en omdat ik wil helpen klimaatverandering tegen te gaan.”, aldus de heer van Opstal.

Snel een plan gemaakt en direct besteld
Het adviesgesprek met Aarde.nl verliep heel goed. “Ik had zelf van tevoren natuurlijk ook een beetje onderzocht welk systeem het beste bij mij zou passen. De adviseur van Aarde.nl kwam binnen en kon me al heel snel vertellen wat de mogelijkheden waren. Ik was het volledig eens met het plan dat hij had opgesteld, dus had ik daarna gelijk besteld!”

Keurig nette installatie
Ook de installatie van de Winaico panelen, optimizers en SolarEdge omvormer was goed verlopen. “De installateurs waren keurig netjes te werk gegaan en hebben ook alles mooi afgewerkt.”

Al mooi van een zonnige week geprofiteerd
“De panelen liggen op het dak van mijn garage en mijn uitbouw, die zijn allebei plat dus ik zie de panelen bijna niet liggen. Dat vind ik top! En ik kan nu via een app op mijn telefoon de opbrengst bijhouden. Daarop is te zien dat de panelen goed hun werk doen! Vorige week was het natuurlijk heel zonnig en daar heb ik al mooi van kunnen profiteren.” Jaarlijks zal de heer van Opstal met zijn installatie naar schatting €864,82 gaan besparen. 

“Ik zou Aarde.nl zeker aan anderen aanraden!”

Wilt u net als de heer van Opstal besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!