Referentie de heer van der Sanden

Referentie Van Der Sande Aardenl (1)

Referentie de heer van der Sanden 
"Ik ben goed voorgelicht en ik wist waar ik aan toe was!"

De heer van der Sanden wilde graag besparen op zijn maandelijkse lasten en heeft daarom gekozen voor zonnepanelen van Aarde.nl. Onze monteurs hebben bij hem 10 SunPower SPR-P3-325-BLK zonnepanelen geïnstalleerd in combinatie met een Sofar omvormer.

Transparant en op maat
Vanuit Aarde.nl komt er altijd eerst een adviseur langs die uw woonsituatie goed bekijkt en aan de hand daarvan op maat een legplan opstelt. “Ik ben goed voorgelicht en ik wist waar ik aan toe was.”, aldus van der Sanden.

Geen netwerk, wel opbrengst
“De monteurs die de installatie hadden gedaan deden het prima! Na de installatie had ik alleen nog geen netwerkverbinding. Daar moesten ze een keer voor terug komen. Gelukkig deden ze dat met plezier. En in de tijd tussen het eerste en tweede bezoek brachten de panelen alsnog gewoon energie op, alleen kon ik dat niet via mijn app inzien. Inmiddels is ook de netwerkverbinding er en ben ik erg te spreken over de installatie.”

Zelfs met weinig zon profijt 
“Alles werkt, ik ben tevreden over het eindproduct! De SunPower panelen liggen al vanaf september op mijn dak en ik heb natuurlijk net de zomer gemist, maar zelfs in de maanden waarin de zon niet veel heeft geschenen speel ik quitte. En dat is heel fijn!”
 
“Ik ben goed voorgelicht, goed geholpen, de installatie was top, de monteurs waren meedenkend en ik ben erg tevreden over mijn SunPower zonnepanelen! Ik zou Aarde.nl dan ook zeker aanbevelen!”
 
Wilt u net als de heer van der Sanden besparen op uw energiekosten met zonnepanelen? Klik dan hier voor een gratis vrijblijvende offerte!