6-04-2021 Administrator

Wandel naar je werk-dag

Het milieubewuste en gezonde initiatief ‘Wandel naar je werk-dag’ is dit jaar vanwege Corona helaas komen te vervallen. De reden: we gaan over het algemeen helemaal niet meer naar ons werk! Daarom is het nu vervangen door ‘Wandel tijdens je werk-dag’, waarop u wordt aangemoedigd om tijdens het thuiswerken wat meer te bewegen. 

Wandel Naar Je Werk Dag (1)

Wandel naar je werk-dag is ontstaan vanuit de behoefte om mensen bewuster te maken van de voordelen van wandelen. Het is goed voor je lijf én brein, het werkt stress verlagend en het verhoogt je productiviteit en creativiteit. Daarnaast is het goed voor het milieu wanneer u wandelt naar uw werk in plaats van de auto te nemen. En daaspect van Wandel naar je werk-dag juicht Aarde.nl, met haar passie voor duurzaam, natuurlijk toe.  

Omdat niet iedereen meer naar zijn werk gaat is de dag dit jaar verandert in Wandel tijdens je werk-dag. Thuiswerkers worden op deze dag aangemoedigd om van hun bureaustoel te komen en alleen of samen met collega’s een ommetje te maken voor het werk, tijdens de middagpauze of na het werk. Gaat u nog naar kantoor? Wandel daar deze dag dan naartoe en maak daarmee een positieve impact op het milieu. 

 

Ook de voordelen van wandelen naar/tijdens uw werk ondervinden? Doe dan vandaag mee met de Wandel tijdens je werk-dag! 

 

 

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen