26-08-2020 Paula Anguita

Stichting Pim krijgt 76 SunPower zonnepanelen

Op zaterdag 15 augustus hebben vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie samen met de installateurs van Aarde.nl de zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd.

Stichting Pim

De Stichting Pim in de gemeente Oosterhout werd in 2006 opgericht door de ouders van Pim en heeft als doel om voor een groep meervoudig gehandicapte kinderen een tweede thuis te bieden. De kinderen die bij Stichting Pim wonen, worden verzorgd door professionals en enthousiaste vrijwilligers.

Samen met sponsoren heeft Stichting Pim geld bijeengebracht voor de installatie van 76 SunPower zonnepanelen, zodat de gehele organisatie en de woning van de kinderen kan worden voorzien van duurzame elektriciteit. De stichting heeft bovendien voor een deel van de investering ook nog een renteloze lening kunnen aantrekken.

Aarde.nl leverde op vrijdag 14 augustus alle materialen die nodig zijn. De 76 SunPower panelen zijn goed voor een opbrengst van 28.000 kWh. Op zaterdag 15 augustus hebben vrijwilligers van Oosterhout Nieuwe Energie samen met de installateurs van Aarde.nl de zonnepanelen gemonteerd en geïnstalleerd. Tegen het einde van de middag werd het project overgedragen door wethouder Arnoud Kastelijns van Oosterhout. Zowel de leverancier van zonnepanelen SunPower als installateur Aarde.nl hebben voor dit project afgezien van winst.

Lees ook: Oosterhout Nieuwe Energie

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen