16-01-2022 Noortje van Campenhout

Stage lopen bij Aarde.nl

Vind jouw technische stage bij Aarde.nl

Volg je een technische opleiding aan het MBO of HBO en is techniek jouw toekomst ? Is het tijd om jouw opgedane technische kennis in de praktijk te brengen met een stage? Dan ben je bij Aarde.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf. Wij bieden zowel meewerk- als onderzoekstages. Wij zijn voortdurend op zoek naar stagiaires die verder willen komen in hun carrière als technisch specialist. Solliciteren voor een stage is mogelijk door middel van een open sollicitatie.

Geïnteresseerd? Wacht dan niet en solliciteer direct!

Stage Mogelijkheden Aarde

Stage lopen bij Aarde.nl

Stage lopen bij Aarde.nl betekent werken in een dynamisch, groeiend bedrijf met een ambitieus team. Wij zijn een erkend leerbedrijf en hechten dan ook veel waarde aan jouw opleiding. Tijdens je stage stomen we je klaar voor een technische functie en word je onderdeel van het team. Met de juiste inzet en begeleiding kan iedereen slagen. Je kunt bij ons terecht vanuit diverse technische opleidingen.

Wil jij een innovatieve monteur worden? Het BBL-programma (Beroeps Begeleidend Leren) bij Aarde.nl biedt diverse mogelijkheden om door te groeien. Deze opleiding is een combinatie van werken en studeren en bereidt je voor op een volwaardig zelfstandig monteur. Met de juiste opleiding en begeleiding kan iedereen slagen.

Voor HBO-studenten zijn er volop mogelijkheden. Het specifieke onderwerp van het onderzoek kan in overleg worden gekozen en dan is het aan jou om het onderzoek uit te voeren.

Benieuwd naar eerdere ervaringen van stagiairs bij Aarde.nl ? Jasper en Digo gingen je al voor, klik voor meer informatie op hun namen. 

Vragen?

Heb je vragen over stagelopen bij ons? Onze HR-collega helpt je graag verder.

Neem contact met ons op door te bellen naar: 013 204 0943. We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 8:30 en 17:30 uur.

We zijn benieuwd naar je CV en motivatiebrief.