7-04-2022 Noortje van Campenhout

Service en onderhoud

Met service en onderhoud worden er periodieke inspecties en preventief onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. De samenstelling hiervan is afhankelijk van de omvang en complexiteit van de installatie. 

Service & Onderhoud (1)

Ondanks dat service en onderhoud een erg belangrijk onderdeel zijn van producten zoals: Zonnepanelen, warmtepompen en airconditioners wordt het voor de consument steeds moeilijker om een bedrijf te vinden die naast het leveren van het product ook service en onderhoud wilt leveren.

De reden dat veel bedrijven geen service en onderhoud willen bieden heeft ermee te maken dat bedrijven hier minder geld aan overhouden in verhouding met een installatie. Daarnaast brengt het leveren van service en onderhoudt veel werk met zich mee: D klant in eerste instantie met het bedrijf bellen om het probleem uit te leggen. Vervolgens zal het bedrijf een monteur en materiaal moeten inplannen en moeten uitleggen aan de monteur wat er aan de hand is en uiteindelijk zal de monteur het probleem moeten oplossen. Het tarief wat mensen voor een service bereid zijn te betalen ligt vaak erg laag. Hierdoor is het voor bedrijven niet echt winstgevend om service en onderhoud te bieden.

Aarde.nl
Ondanks de genoemde nadelen die het bieden van service en onderhoud voor een bedrijf met zich mee brengen blijven wij bij Aarde.nl dit toch graag bieden aan onze klanten. Bij Aarde.nl hechten we veel waarde aan kwaliteit en wij willen dan ook dat onze producten zo lang mogelijk mee blijven gaan. De producten gaan langer mee wanneer er service geleverd wordt en er niet gezegd wordt ‘ koop maar een nieuwe’. Bovendien is het beter voor het milieu om iets te repareren dan te vervangen als het kapot gaat. Daarom zult u als klant van Aarde.nl toch op ons kunnen rekenen voor service en onderhoud.

 

Bron: Installatie.nl