16-03-2022 Noortje van Campenhout

Otmoet onze stagiair Mark

Maak kennis met onze stagiair: Mark! Hij is vierdejaars student Commerciële Economie – Digital Business Concepts aan Fontys en is 25 jaar oud. Mark is in februari begonnen aan zijn onderzoeksstage bij ons en zal hier zeker tot en met juni blijven.

FB IMG 1647442066022

Warmtepompen
Mark wil met zijn onderzoek Aarde.nl helpen uit te vinden wat de beste aanpak is om warmtepompen te verkopen aan bedrijven (B2B) en klanten (B2C). Het onderzoek van Mark zal zich vooral richten op marketing en zal worden uitgevoerd door middel van vragenlijsten en verschillende testen.

Enthousiasme
"Ik ben ervan overtuigd dat het van belang is aandacht te besteden aan de manier waarop wij de wereld gaan indelen, om te garanderen dat het nageslacht een aarde heeft om op te leven," zei Mark toen ik hem vroeg waarom hij voor de duurzame industrie heeft gekozen. ‘’ Hierdoor zit ik hier ook met een bepaald enthousiasme’’

Duurzaamheid
Ook in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met duurzaamheid. "Ik woon nog in een studio, dus duurzame energie is voor mij nu nog geen optie", legt Mark uit, "maar ik zorg er wel voor dat de lampen en verwarming uit zijn als ik weg ga en ik scheid het afval zorgvuldig."

Beetje genieten van het leven
In zijn vrije tijd drinkt Mark graag gezellig een biertje met vrienden op een terras of in de kroeg. Daarnaast verteld hij: ‘’Ik vind het ook leuk om een filmpje kijken, gewoon rustig aan niet te gek.’’ Daarnaast vindt hij het erg leuk om voor zijn vrienden te koken, hij verteld hierover: ’’Ik probeer een beetje van het leven te genieten en koken voor een stel vrienden geeft me het gevoel dat ik dat aan het doen ben."