29-03-2022 Noortje van Campenhout

Onze collega Mark

Kent u onze collega Mark al? Hij werkt sinds een jaar als adviseur duurzame energie bij Aarde.nl. Misschien heeft u een van zijn Aarde.nl-gerelateerde sociale media posts gezien of was hij uw adviseur. U kunt meer over Mark te weten komen door deze blog te lezen.

Mark Van Dinther

Brabantse gezelligheid
Als Mark een kamer binnenloopt, weet iedereen dat hij er is. Met zijn Brabantse gezelligheid brengt hij veel energie met zich mee. Marks gesprekken zijn nooit saai omdat hij geen blad voor de mond neemt. Marks enthousiasme is zeker iets waarmee hij zich onderscheidt.

Typische werkdag
Mark vertelt hoe een typische werkdag er voor hem uitziet: "De voorbereiding begint eigenlijk de avond ervoor. Dan bekijk ik met wie ik een afspraak heb en hoe de situatie er ongeveer uitziet. ’S ochtends controleer ik nogmaals waar ik heen moet en dan begint de dag echt. Dan stap ik in de auto en ga ik naar de mensen toe. Onder het genot van een kopje koffie geef ik dan meer uitleg over zonnepanelen, airco's en warmtepompen. Na de uitleg maak ik de offerte. Dit kan zowel bij de klant aan tafel zijn of wanneer de klant meerdere offertes wil ontvangen doe ik dit s ’avonds thuis nog."

Afwisseling
"Wat ik het meest waardeer bij Aarde.nl is de afwisseling" vertelt Mark. "Elk bezoek duurt ongeveer anderhalf uur, wat ik precies een goede tijd vind om me op een specifiek project te focussen. Ook het contact met klanten vind ik erg leuk en ik vind het fijn om veel vrijheid te hebben."

Maatwerk
"Elke situatie is uniek en vraagt daarom om maatwerk" vertelt Mark. "Dat maakt de uitdaging soms ook groter." Wanneer ik Mark vraag wat de grootste uitdaging is, vertelt hij: "Voornamelijk warmtepompen zijn soms nog lastig en dan vooral warmtepompen in grote gebouwen, maar uiteindelijk lukt het toch altijd wel om een mooie offerte op maat te maken."

Ambassadeur
Een leuk feitje is dat Mark eigenlijk ambassadeur van Sunpower is, omdat hij zelf ook deze panelen op zijn dak heeft liggen. Hij werkt ook al 4,5 jaar met SunPower panelen en heeft daarmee ook alle nodige kennis om mensen een goed advies over deze panelen te kunnen geven.

Vrije tijd
Als trotse vader van 3 meiden van 2,3 en 6 jaar oud houdt Mark ervan om tijd met zijn familie door te brengen. Daarnaast houdt hij ontzettend van voetbal. Zelf heeft Mark jaren lang op het veld gestaan als keeper, maar tegenwoordig bekijkt hij liever hoe anderen voetballen. Hij kijkt met name graag naar zijn favoriete club: Ajax. Een keer per jaar houdt hij ervan om naar een feestje te gaan, namelijk naar het welbekende Dominator festival in zijn woonplaats Eersel.

Duurzaamheid
"De reden dat ik bij Aarde.nl ben komen werken is een stukje voor de aarde en om mensen te helpen besparen op de vaste lasten," antwoordt Mark als ik vraag hoe hij in de duurzame energie terecht is gekomen.

 

Bent u geïnteresseerd in duurzaamheid en wilt u graag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Onze collega Mark staat voor u klaar!