2-06-2022 Noortje van Campenhout

Maak kennis met onze ‘brand new’ collega Davy

Davy is de nieuwe salesmanager van Aarde.nl en zijn collega’s omschrijven hem nu al als; ‘’makkelijk toegankelijk, geïnteresseerd en iemand die echt luistert’’. We zijn er dan ook van overtuigd dat Davy een positieve bijdrage aan het bedrijf zal kunnen leveren.   

Onze Collega Davy

Wie is Davy?Davy is een spontane, eerlijke man met een Brits gevoel voor humor. In zijn vrije tijd vindt hij het het allerleukste om met zijn kinderen te zijn. Zij zijn dan ook zijn meest geliefde hobby. Maar dit is niet zijn enige hobby. Davy is namelijk ook een echte gamer. Hij is dan ook ontzettend blij met zijn Xbox series X. Daarnaast houdt hij ook van kostuumdrama series. Verder loopt Davy niet weg voor sociale gelegenheden. Zo vindt hij het gezellig met vrienden wat doen en houdt hij er ook van om naar hardrockconcerten te gaan, zoals zijn eerstvolgende geplande concert: Iron maiden. 

Hoe ben je hier terecht gekomen? Voordat Davy bij Aarde.nl aan de slag ging heeft hij bij een ander bedrijf in de (duurzame) energiesector gewerkt. Hoe hij hier terecht is gekomen? “Ik werd door Wieske via LinkedIn gevraagd om bij Aarde.nl te komen werken; ik had toen mijn oog laten vallen op een ander bedrijf, maar toen ik de sollicitatie bij Aarde.nl had, wist ik al waar mijn keus op zou vallen. De klik die er vanaf het begin was, was doorslaggevend”, aldus Davy.  

Wat gaat Davy doen als salesmanager?‘’Ik ga de binnendienst opzetten en daarnaast verkoop ondersteunen’’ De grootste uitdaging die Davy verwacht te ervaren is het kijken hoe hij iedereen het beste kan faciliteren. 

WandelvakantiesEen duurzame hobby van Davy zijn wandelvakanties. Hij verteld meer over zijn recente wandelvakantie in Duitsland. ‘’Je merkt zo’n groot verschil tussen Duitsland en Nederland in hoe mensen tegen klimaatverandering aankijken. Zo zie je bijvoorbeeld dat iedereen ervan overtuigd is dat de overstromingen veroorzaakt worden door de mensen. Het zou mooi zijn als we zo ver zouden kunnen komen in Nederland’’  

Hoe draagt Davy zelf bij aan een schonere aarde?  ‘’Ik heb een volledig verduurzaamd huis – 0 op de meter woning. Daarnaast voed ik mijn kinderen zo op dat ze goed naar de natuur moeten kijken. Alles wat wij doen heeft impact op de natuur en het is belangrijk daar goed mee om te gaan. Op vergisting van de grondstoffen ben ik principieel tegen.’’