16-03-2021 Coen van Campenhout

LWDV van alpha innotec: dé duurzame vervanger van de cv-ketel

De nieuwe lucht/water warmtepomp LWDV van alpha innotec maakt een einde aan grootschalige renovaties bij de overstap naar gasvrij wonen. De pomp kan namelijk eenvoudig uw cv-ketel vervangen.

Alpha Innotec Warmtepomp Lwdv 1 Op 1 Vervangen Cv Ketel Mensonides Harlingen Friesland

Een-op-een vervanging van de cv-ketel
De LWDV warmtepomp is een een-op-een vervanger voor uw cv-ketel. Er is geen grootschalige renovatie nodig bij de installatie en dat komt omdat de pomp met hoge temperaturen werkt waardoor deze geschikt is voor een conventionele verwarmingsinstallatie. De radiatoren en/of vloerverwarming hoeven daarom dus niet vervangen te worden. Daarnaast produceert de pomp ook warm tapwater waardoor u niet nog een zonneboiler of elektrische na verwarming nodig heeft.

Is een LWDV geschikt voor mijn woning?
Net als bij iedere warmtepomp is het zaak om uw huis voor de installatie voldoende te laten isoleren. Wanneer er veel warmte ontsnapt of kou binnenkomt is energiezuinige verwarming niet mogelijk. Als dat is gebeurd kunt u ervan uitgaan dat, wanneer u tot 1600m2 per jaar aan gas verbruikt, uw huis geschikt is voor de LWDV warmtepomp. Bijkomstig voordeel: wanneer u deze warmtepomp aanschaft kunt u aanspraak maken op €2100,- ISDE-subsidie.

Bent u geïnteresseerd in een energiezuinige LWDV lucht/water warmtepomp van alpha innotec? Kijk dan op onze webshop of vraag gratis een offerte aan om te zien welke het best bij u past!

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen