6-04-2021 Administrator

De Dag van de Aarde

Op 22 april is het weer ‘De Dag van de Aarde’, een dag waarop we wereldwijd bewuster naar de Aarde kijken. Het doel is om op deze dag mensen na te laten denken over hun consumentengedrag en de invloed hiervan op de Aarde.

Earth Day 2

Op De Dag van de Aarde worden er over de hele wereld activiteiten georganiseerd om mensen bewuster te maken van hun invloed op het milieu. Daarnaast is het ook nodig om af en toe stil te staan bij de waarde van de Aarde door stil te staan bij de schoonheid van de natuur en alles wat leeft. Ook daar is De Dag van de Aarde voor.

Op De Dag van de Aarde wil Aarde.nl u eraan herinneren op wat voor een mooie planeet we wonen en vragen we u om mee te helpen aan het behoud van een schone en gezonde leefomgeving voor ons en toekomstige generaties. Eén van de manieren om hieraan bij te dragen is door over te stappen op duurzame energie. En wij helpen u graag oriënteren op het gebied van duurzame warmte en energie, u makkelijk een vrijblijvende en persoonlijke offerte aanvragen via de knop hieronder.

Wilt u ook meedoen aan De Dag van de Aarde? Kijk dan op earthday.org voor de georganiseerde activiteiten.

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen