20-05-2020 Paula Anguita

Crisis? Ondernemer, het dak is een inkomstenbron

Stal Dak Met Zonnepanelen

Als er één investering is die geen last heeft van het coronavirus, dan is het wel de investering in zonnepanelen.

De plaatsing en installatie van zonnepanelen gaat onverminderd voort. Voor ondernemers die het juist nu moeilijk hebben, zoals agrariërs in het bezit van stallen met een groot dakoppervlak, kan het dé oplossing zijn om de economische crisis af te wenden.

Een ondernemer die 50 of meer zonnepanelen laat plaatsen, komt in principe in aanmerking voor een SDE++ subsidie (beschikbaar vanaf 29 september 2020 via www.rvo.nl). Deze subsidie heeft een looptijd van 15 jaar terwijl de SunPower panelen van Aarde een garantie hebben van 25 jaar.

Bovendien is deze investering gegarandeerd rendabel, want niks is zo zeker als de zon die dagelijks weer opkomt en haar energie met ons deelt. Dat maakt ook dat banken zeer bereid zijn om mee te denken over de financiering, terwijl de rentes nog steeds historisch laag zijn.

Ten slotte, maar niet onbelangrijk, leveren uw zonnepanelen extra inkomsten op. Ten eerste bespaart u flink op uw energierekening. En vervolgens verkoopt u het overschot aan energie aan het energiebedrijf.

Mer weten? Bel voor een afspraak: 013 204 0943

Weten wat bij u mogelijk is?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen